Pipelines Kunskapsbank

Beställningsguide

Vi har samlat en kunskapsbank för dig om något är oklart eller om du söker mer information.
Vi vill att din produkt blir så bra som möjligt så titta gärna igenom om det är något du undrar över eller känner dig osäker på innan du beställer.
Har du fortfarande frågor så kontakta oss gärna på mejl, telefon 08 – 501 260 20 eller via vår chatt så får du svar direkt.

Beställningsinfo

Betalning ska ske inom 30 dagar från fakturadatum.

Vi erbjuder flera olika leveransalternativ för att underlätta för dig som kund.
Hämtas i Stockholm på vårt kontor i Värtahamnen, eller på vårat lager ute i Bromma.
Leveransalternativ över hela Sverige – prata med en tryckspecialist så hittar vi den bästa lösningen för dig. 

Leveranstiderna varierar beroende på vad för typ av trycksak ni beställt, hur stor upplaga och andra faktorer. Prata med en av våra tryckspecialister så hjälper vi er.

Ni ringer en av våra tryckspecialister, mejlar oss eller fyller i beställningsformuläret.

Original & Design

Välj att få eran fil datacheckad innan ni går vidare till att trycka den. Våra designers granskar och kvalitetssäkrar att filerna är tryckvänliga. Vi granskar filen så den har rätt upplösning, utfall, färgprofil m.m innan den går i tryck. Mindre korrigeringar utförs då kostnadsfritt. Vid större fel i filen återkopplar vi med feedback så kan ni som kund antingen själva åtgärda ev fel eller välja att vår designer åtgärdar felen.

Vår erfarenhet är att en tryckfil sällan är helt felfri. Välj datacheck om ni vill att vi kvalitetssäkrar er fil.
För att er fil ska vara så bra som möjligt när ni beställer har våra designers tagit fram en academy som ni hittar här. I den kan du läsa allt du behöver tänka på och få tips och trix innan du beställer och skickar med din tryckfil.
Våra designers erbjuder även designhjälp, kontakta oss så hjälper vi dig.

Frågor & Svar

Ingen fråga är för dum, kontakta oss så hjälper vi er med era funderingar. Behoven är väldigt olika och vi guidar dig gärna till en perfekt produkt och lösning som passar dig och din verksamhet.

Kontakta oss innan ni gör er beställning så kan vi oftast hjälpa er med en lösning. Vissa produkter och upplagor tar tyvärr längre tid att producera men oftast hittar vi en lösning som fungerar för er.

Mejla ekonomi@pipelinenordic.se så hjälper vår ekonomiavdelning er

Kontakta Nicklas Tjellander, VD, och diskutera era behov. Ring 070-824 96 67 eller mejla Nicklas.

Ring oss eller mejla er förfrågan innan ni gör er beställning så kan vi garanterat ge er ett bra paketpris på era trycksaker.

Givetvis skickar vi prover om ni vill få en uppfattning om produkten innan ni beställer. Kontakta oss så ordnar vi det.

Skicka gärna en spontanansökan gällande jobb till info@pipelinenordic.se . Söker du praktik är vi väldigt måna om att du under din tid här lär dig så mycket som möjligt under tiden. Mejla även i dessa fall till info@pipelinenordic.se

Vi har kontor i Stockholm, Hangövägen 29 där vi även har vårt Showroom, vi har också kontor i Malmö, Stadiongatan 60. I övrigt skickar vi över hela Sverige.

Självklart! Vår lösning är vår egenutvecklade plattform Connect, där vi kan lägga alla era trycksaker ni använder och beställer ofta. Vi kan konfigurera så ni mycket enkelt kan ändra innehåll i säljfoldrar, visitkort, affischer, flyers etc direkt i Connect.
Kontakta oss gärna för demo och mer information.
Calle Tjellander +46 (0)70 888 3697 calle.tjellander@pipelinenordic.se

Intresserad av våra produkter?

Kontakta oss så hjälper vi dig.

VI FINNS HÄR

STOCKHOLM

Besök: Hangövägen 29
House 7, floor 7 115 41 Stockholm
Post: Box 135

MALMÖ

Besök: Stadiongatan 60
217 62 Malmö

phoneIcon

08-501 260 20